Благодійництво живе в наших серцях

Грудень 28, 2011 | Новини | Переглядів: 1299 | Коментарі: 0

У Кіровоградському обласному художньому музеї відбулась благодійна виставка-продаж робіт майстрів декоративно -ужиткового мистецтва.

Не зважаючи, на заклопотаність напередодні Нового року , багато хто з кіровоградців відгукнувся на запрошення прийняту участь у благодійній виставці – ярмарку, що проходила в Кіровоградському обласному художньому музеї . На виставці були представлені роботи хэнд – мейд: це розкішні вишивки, біжутерія , роботи в техніці « батік », «де купаж», свічки, мило, малюнки, серветки та листівки. Жоден відвідувач не міг покинути виставку без покупки. 

 

За день продажу зібрано 552 грн. благодійних пожертв. Всі кошти підуть на організацію допомоги безпритульним в місті Кіровоград.
Організатори виставки продажу : громадська організація «Територія успіху», КОБО «Нове покоління», ДЕГО «Флора» щиро вдячні за допомогу в організації виставки колективу Кіровоградського обласного художнього музею за допомогу в організації заходу та кафедрі образотворчого мистецтва мистецького факультету Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В.Винниченка (зав. кафедрою Гарбузенко Л.В.); авторам,

що надали свої роботи на виставку:
Членам Клубу народних ремесел «Ниточка» Кіровоградського районного будинку культури:
· Нижніковій Наталі Костянтинівні,
· Вєхтєвій Катерина Арсентіївна,
· Ціпі Валентині Іванівні,
· Гусак Валентині Миколаївні ,
· Ковалевій Тетяні Анатоліївні,
· Монзалевській Оксані Вікторівні,
· Рябусі Олені Яківні,
· Фісько Аллі Вікторівні,
· Андреяшевській Зінаїді Володимирівні

Членам Кіровоградської обласної громадської організації «Народна Академія творчості дітей-інвалідів» (керівник Ельміра Небесна):
· Савві Дарині
· Дуднік Аліні.

Студенці мистецького факультету КДПУ імені Володимира Винниченка:
Дуднік Ользі
Студентці КНТУ
Кузнецовій Олександрі
Майстриням декоративно-ужиткового мистецтва:
Кузнецовій Олександрі
Собіновій Наталі Олександрівні - викладачу Кібернетико-технічного коледжу

Для довідки: безстрокова акція «Допоможемо безпритульним пережити зиму» стартувала в Кіровограді в жовтні 2011 року. В рамках цієї акції на сьогоднішній момент зібрано більше 200 кг теплого одягу, 50 кг продуктів харчування, 2027 грн.
Кожного четверга з 13 до 15 години в районі пл.. Б. Хмельницького організовується гаряче харчування для безпритульних. Безхатченки мають можливість отримати повноцінний обід, отримати теплі речі та первинну медичну допомогу.
Небайдужі можуть долучитись до акції, передавши організаторам допомоги теплі речі, кошти, продукти харчування на місці організації гарячого харчування чи за адресою: м. Кіровоград, в. Єгорова,19, п.2. Довідки за телефоном: 270963.

ГО «Територія успіху», Дуднік Інга


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool