Біля водойм у Маловисківському та Новоархангельському районах проводилась роз’яснювальна робота

Липень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 532 | Коментарі: 0

Щоб застерегти людей від необдуманих вчинків, працівники Служби порятунку області постійно проводять роз’яснювальну роботу в місцях масового відпочинку біля водойм.

16 липня роз’яснювальна робота проводилась біля водойм у Маловисківському та Новоархангельському районах.

Метою такого виїзду до водойм було нагадати громадянам правила безпеки під час відпочинку та розповісти про негативні наслідки, які очікують порушників. Зокрема йшлось про те, що відпочинок на воді повинен бути тільки у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях. Потрібно уникати води зі швидкою течією. Небезпечно заходити у воду напідпитку, плавати наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах, пірнати у місцях, де не проглядається дно, стрибати зі скель і технічних споруд, купатись у затоплених кар’єрах. Рятувальники наголосили батькам, що вони повинні попіклуватись про безпеку дітей, а також роздали листівки із застереженнями, виготовлені Управлінням Держслужби з надзвичайних ситуацій в області.

Поки триватиме купальний сезон, рятувальники Кіровоградщини і надалі робитимуть подібні виїзди до місць масового відпочинку громадян, щоб у регіоні якомога менше траплялось нещасних випадків на водоймах. І вам, шановні громадяни, радимо: вирушаючи на відпочинок, нагадайте собі, що відповідальне ставлення до власної безпеки дозволить вам уникнути прикрих випадків та зіпсованого відпочинку.

У ДСНС України
у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool