Біля приміщення Апеляційного суду Кіровоградської області відбулася акція (ФОТО)

Листопад 30, 2017 | Новини | Переглядів: 2409 | Коментарі: 0

Сьогодні, 30 листопада, у Кропивницькому біля приміщення Апеляційного суду Кіровоградської області відбулася акція, яку провели представники ГО «Стоп корупції»

Учасники акції намагалися привернути увагу громадськості, правоохоронних та державних органів до неправомірних дій Кіровоградських судів, які намагаються позбавити активістів ГО «Стоп корупції» конституційного права на мирні зібрання 

Учасники акції встановили намет біля приміщення Апеляційного суду Кіровоградської області. Перед присутніми зачитали звернення представників ГО «Стоп корупції» до Апеляційного суду Кіровоградської області.

Після цього учасники акції пройшли до приміщення суду для зустрічі з головою Апеляційного суду. Голови суду в робочому кабінеті активісти не застали, секретар повідомила присутніх, що він знаходиться
на судовому засіданні. Після засідання голова Апеляційного суду повернувся до кабінету та розпочалася зустріч. Учасники зустрічі запитали у голови суду чому його підлеглі звернулися до Генеральної прокуратури України через тиск з боку активістів громадської організації та в чому він проявлявся.

Учасникам акції запропонували прочитати офіційну позицію Апеляційного суду Кіровоградської області на сайті суду. Також присутніх запевнили, що кожен працівник суду, як і громадянин має право на захист своїх прав і свобод. Щодо питання пайовиків, він зазначив, що у кожній справі був розгляд, рішення виносилось згідно дійсно чинного законодавства та на основі викладених у справі фактів.

Після зустрічі частина учасників акції пройшла до приміщення Прокуратури Кіровоградської області для подання заяви на не правомірні дії суддів Апеляційного суду щодо активістів ГО «Стоп корупції». Звернення були написані та передані до керівництва обласної прокуратури.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool