Бібліотекарі привітали юних кропивничан з Днем захисту дітей

Червень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 813 | Коментарі: 0

Весело та креативно вітали юних кропивничан з Днем захисту дітей бібліотекарі міської централізованої бібліотечної системи.

У «Правовій країні дитинства» зібралась майбутня еліта нашої держави, талановита, обдарована юнь міста – фіналісти міського етапу конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2018», сміливі та ерудовані учасники загальносистемного правового квесту «У пощуках скарбів», творчо обдаровані та надзвичайно позитивні гості Ковалівського парку.

Локація вабила розмаїттям заходів: інтерактивне правове дерево, марафон дитячого малюнка «Розмалюю місто в кольори веселки», майстер-клас з тістопластики «Світ у дитячих руках», галявина малюків, анімаційне шоу «Щенячий патруль».

А яка ж Правова країна без правозахисників? Спілкувалася з дітьми патрульна поліція на чолі з Оксаною Білобровою.
Святкуючи, ми дбаємо про дітей, які потребують нашої допомоги. Міська центральна бібліотека для дітей започаткувала акцію «Промені добра». В ході якої, були зібрані кошти для двох тяжкохворих близнюків. За чуйність дякуємо кропивничанам. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool