Бережинській сільраді повернуто майно

Травень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 1254 | Коментарі: 0

Принципова позиція прокуратури Кіровоградського району сприяла поверненню Бережинській сільській раді орендованого майна. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Після проведеної перевірки щодо дотримання законодавства під час надання в оренду комунального майна Бережинською сільською радою прокуратура Кіровоградського району скерувала до Господарського суду Кіровоградської області позовну заяву. В ній була вимога розірвати між сільрадою та одним із житлово-комунальних підприємств договір оренди нерухомого майна та повернути майно орендодавцю.
На даний час позовна заява судом розглянута. Позовні вимоги задоволені в повному обсязі. ЖКП повернуло сільраді глибинну свердловину, мережу водопостачання та водовідведення.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool