Анонс заходів обласної бібліотеки ім. Чижевського 4 - 10 липня

Липень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 829 | Коментарі: 0

4 липня до 960-річчя від дня народження Нестора Літописця у відділі обслуговування користувачів до перегляду користувачів розгорнута книжкова виставка «Провидіння Літописця». Запрошуємо до перегляду.

4 липня о 17.00 у відділі документів іноземними мовами до Дня незалежності США відбудеться тематичне засідання клубу розмовної англійської мови “USA! Happy Birthday!” Це одне з завершальних літніх засідань клубу, адже його учасники йдуть на канікули. Про відновлення роботи в серпні буде повідомлено додатково.

З початку липня до Дня архітектури у холі І поверху відкрита виставка робіт викладачів та студентів архітектурного відділення ДВНЗ «Кіровоградський будівельний коледж», присвячена Дню архітектури України, який відзначається 1 липня. Виставка є своєрідним творчим звітом про результати навчального процесу, а також способом поширення інформації про спеціальність архітектора «з перших рук». Серед експонатів - також творчі студентські роботи з малюнку та живопису, макетування. Виставка експонуватиметься до 20 липня 2016 року. Запрошуємо до перегляду.

Повідомляємо, що програма літнього відпочинку «Бібліотека – острів фантазії і творчості» у липні триває, тож запрошуємо до бібліотеки учасників родинами, дорослих і малечу відпочити, розважитися. До ваших послуг – сучасний фонд літератури, захоплюючі виставки митців мистецтва, розважальні ігри, пазли, інтерактивна дошка і багато цікавого. Звертайтеся до будь-якого відділу обслуговування користувачів. Нагадуємо, у відділі мистецтв працює виставка художньої кераміки Лариси Кулініч та студентів художньо-графічного відділення мистецького факультету КДПУ ім. В. Винниченка «Теракота». Екскурсію по виставках можна замовити особисто у відділі мистецтв ОУНБ ім. Д. І. Чижевського або за телефоном 22-58-90.

В суботу, 2 липня, з 14.00 до 19.00 у парку відпочинку «Ковалівський» розпочав роботу оновлений літній читальний зал «Бібліотека під зеленими вітрилами». Кожна субота, аж до 30 вересня, буде тематичною, тобто група бібліотекарів представляє одну книгу, а 2 липня це буде казка Льюїса Керрола «Аліса в країні див», і проводить усі заходи, пов’язуючи їх з книгою. На вас чекають виставки різних видань книги, цінні авторські переклади, вікторини, майстер-класи, розмальовки та ін. за мотивами «Книги дня». Книги щосуботи змінюватимуться, а перелік пропонованих заходів – невичерпний і залежить лише від креативності молодих і сучасних бібліотекарів.

Запрошуємо у переформатований літній читальний зал. Послуги надаються безкоштовно.

ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ
Адреса: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool