Андрій Райкович вручив ордери на квартири родинам учасників АТО

Квітень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 1286 | Коментарі: 0

Сьогодні, 28 квітня, у Кіровоградській міській раді відбулася зустріч міського голови Андрія Райковича з вдовами воїнів АТО, які поклали свої життя за свободу і незалежність України.

Під час зустрічі Андрій Райкович вручив ордери на житло родинам загиблих на Сході військовослужбовців Дмитра Придатка, Володимира Тигняна, Дмитра Андрусенка та учаснику АТО - інваліду війни Михайлі Берегу.

Міський голова тепло привітав жінок і дітей зі святом Світлого Христового Воскресіння і побажання усім миру, добра і здоров'я.
Андрій Райкович пообіцяв родинам загиблих воїнів робити все, аби вони відчували підтримку та турботу міської влади.
- Ми завжди підставимо вам плече. Ми стараємось якнайшвидше реагувати на ваші звернення та прохання, адже ви – родини Героїв. Я і далі робитиму все, аби наш з вами діалог був відкритий та прозорий, - наголосив очільник міста. - Всі 46 родин загиблих вояків, що прийшли сьогодні на захід, отримали подарунки від міської ради.

джерело

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool