Андрій Райкович вручив матеріальну допомогу дітям з родин загиблих учасників АТО

Червень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 793 | Коментарі: 0

Сьогодні, 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей міський голова Андрій Райкович вручив подарунки і матеріальну допомогу дітям з родин загиблих учасників антитерористичної операції.

- Жодна родина наших військових, які віддали своє життя за свободу і незалежність свого народу не буде обділена увагою, - наголосив Андрій Райкович. - Це наш святий обов’язок. Кіровоградці мають відчувати себе єдиною родиною. І як одна родина маємо допомагати тим, хто цього потребує..
Міський голова вручив 29 дітям з 23 родин загиблих Героїв АТО і дітям з двох сімей, де батьки перебувають у полоні зажди бажані іграшки. Крім того, діти, які втратили на фронтах АТО своїх батьків, отримали цього дня від міської влади допомогу по 1000 гривень кожному.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool