Андрій Райкович буде щоденно контролювати стан благоустрою у Кіровограді

Травень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 989 | Коментарі: 0

 Я контролював, контролюю і буду щоденно контролювати стан благоустрою у місті, - наголосив Андрій Райкович, звертаючись до керівників виконавчих органів під час апаратної наради сьогодні, 10 травня. - Щоденна робота на дорогах, в дворах, в парках, скверах, на цвинтарях. Щоденна!

Це чудово, що у Кіровограді багато газонів, відзначив очільник міста, але неприпустимо допускати, щоб трава перетворювалася у високий бур’ян. Комунальні підприємства, орендарі територій, отримали від міського голови доручення негайно братися за мотокоси і приведити в порядок всю газонну частину.

Окремо, очільник міста приділив увагу ситуації у зелених зонах масового відпочинку.
- Досить спостерігати, що коїться в двох великих скверах – Слави, біля Критого ринку і у Центральному, - звернув увагу своїх заступників Андрій Райкович.. - Запрошуйте орендарів і починайте предметну розмову. Я розумію, що легкою вона не буде, але треба її розпочинати. Такий стан наших парків не задовольняє містян. З тими, хто торгує на території скверу Слави потрібно вести діалог, долучати до нього депутатів усіх рівнів і врешті – решт знайти вирішення цієї проблеми.
І на єдиному комунальному ринку, що діє у Шкільному мікрорайоні час навести порядок, підкреслив Андрій Райкович. Необхідно привести його увідповідність сучасним вимогам, а для цього варто подивитися на існуюче обладнання, стан приміщення, асфальтового покриття і порівняти з умовами, які забезпечують приватні підприємці у розташованих поруч торговельних павільйонах.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool