Андрій Назаренко подякував аграріям Кіровоградщини за допомогу медзакладам

Вересень 09, 2020 | Новини | Переглядів: 779 | Коментарі: 0

Голова обласної державної адміністрації Андрій Назаренко подякував аграріям Кіровоградщини за соціальну відповідальність і надання благодійної допомоги медзакладам у період поширення епідемії коронавірусу.

Про це він заявив сьогодні, 9 вересня, під час першої робочої наради з сільгоспвиробниками області.

«Коронавірус вплинув на всіх без винятку. Знаю, ви надавали потужну допомогу нашим медзакладам під час активної фази пандемії коронавірусу. Ви купували апарати штучної вентиляції легень, передавали лікарням і людям засоби захисту. Дякую вам за підтримку!», - зазначив Андрій Назаренко.

Очільник обласної державної адміністрації наголосив, що Кіровоградщина наразі залишається у «зеленій» зоні епідемічної небезпеки. Однак закликав не розслаблятися, адже, за прогнозами, з похолоданням можлива друга хвиля епідемії.

Як уже повідомлялося, раніше голова ОДА Андрій Назаренко доручив провести повну ревізію потреб госпітальних баз першої і другої хвилі на предмет готовності до загострення епідемії COVID-19. 

Андрій Назаренко подякував аграріям Кіровоградщини за допомогу медзакладам


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool