Андрій Балонь представив мешканцям Олександрівщини нового голову РДА

Лютий 06, 2020 | Новини | Переглядів: 4840 | Коментарі: 0

Голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь сьогодні, 6 лютого, офіційно представив мешканцям Олександрівщини новопризначеного очільника районної державної адміністрації. Згідно розпорядження Президента України, ним став Андрій Лапа.

"Андрій Лапа - один із перших, хто успішно пройшов усі етапи відбору за проєктом "LIFT". Олександрівщина отримала досвідченого керівника, який має більше 16 років стажу роботи на державній службі. Впевнений, що його досвід допоможе ефективно впроваджувати в районі програми Президента України та Уряду. Насамперед йдеться про підвищення соціальних стандартів і завершення реформ у різних сферах суспільного життя", – відзначив Андрій Балонь.

Андрій Лапа, спілкуючись із журналістами, розповів, що на новій посаді планує спочатку детально ознайомитись із проблематикою району, знайти шляхи її вирішення та визначити перспективні шляхи розвитку території.

Андрій Балонь представив мешканцям Олександрівщини нового голову РДА
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool