Анатолій Царенко привітав ветеранів-залізничників із Днем Перемоги

Травень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 890 | Коментарі: 0

6 травня 2014 року в конференц-залі управління Одеської залізниці відбулася зустріч учасників Великої Вітчизняної війни, ветеранів праці, учасників бойових дій з керівним складом залізниці.

Зустріч була присвячена святкуванню 69-ї річниці Дня Перемоги.
В.о. начальника Одеської залізниці Анатолій Царенко і голова Дорожнього комітету профспілки Анатолій Прокопенко від імені колективу залізниці привітали ветеранів з Днем Перемоги, подякували їм за величний подвиг у роки війни, за мир і чисте небо над головою.
У своєму виступі Анатолій Царенко звернувся до присутніх: «Наші залізничники нарівні з усіма відважно відстоювали свободу і незалежність своєї Батьківщини. Вони йшли добровольцями на фронт, самовіддано працювали в тилу, під вогнем ворога доставляючи на передові позиції необхідні фронту зброю, боєприпаси, вивозили в тил поранених. Пам’ять про подвиги ветеранів-залізничників навічно залишиться у наших серцях. Крізь десятиліття, що минули ми ще повніше, ще глибше усвідомлюємо, що їм довелося пережити, адже за жорстокістю, кількістю жертв і масштабам руйнувань цій війні немає рівних у історії. Ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих воїнів, перед подвигом тих, хто ціною свого життя виконав свій обов’язок, захищаючи Вітчизну!»
До теплих слів на адресу ветеранів-залізничників долучився голова Дорожнього комітету профспілки Анатолій Прокопенко.
Цього дня 54 ветерани-залізничники отримали почесні нагороди від генерального директора Укрзалізниці та начальника Одеської залізниці за мужність і героїзм, проявлені в боротьбі з фашизмом у роки Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років і вагомий внесок у розвиток залізничного транспорту у післявоєнні роки.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool