На Кіровоградщині загасили дванадцять пожеж (ФОТО)

Березень 08, 2023 | Новини | Переглядів: 888 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили дванадцять пожеж різного характеру.

На Кіровоградщині загасили дванадцять пожеж

На Кіровоградщині загасили дванадцять пожеж

На Кіровоградщині загасили дванадцять пожеж


Так, 7 березня о 07:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Центральній у с. Варварівка Гурівської територіальної громади Кропивницького району. На території приватного домоволодіння виникло загорання 5 м2 перекриття житлового будинку, яке о 09:02 загасили бійці 20-ої пожежно-рятувальної частини спільно з вогнеборцями місцевої пожежної команди “Варварівське”. Постраждалу власницю будинку 1937 р.н., з отруєнням чадним газом доставлено до реанімаційного відділення Долинської центральної районної лікарні. Стан жінки задовільний.

Того ж дня о 15:25 стало відомо про пожежу на вул. Пушкіна в смт Балахівка Петрівської територіальної громади Олександрійського району. Там сталося загорання 3 м2 меблів та домашніх речей в квартирі, яке о 16:11 було ліквідовано особовим складом 32-ої пожежно-рятувальної частини.

О 16:12 виклик надійшов з м. Олександрія, де на вул. Г.Сокальського виникла пожежа 3 м2 сміття в сміттєвому контейнері на відкритій території. О 16:50 пожежу ліквідовано силами олександрійського підрозділу.
О 16:51 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу по провулку Шахтарському у м. Кропивницькому. На час прибуття рятувальників горіло 3 м2 паркану, 2 м2 сміття та дров на прибудинковій території приватного домоволодіння. Загорання загасили пожежні кропивницького підрозділу о 17:06.

О 17:34 стало відомо про пожежу на вул. Центральній у с. Вишневе Рівнянської територіальної громади Новоукраїнського району. На території приватного домоволодіння горіло 12 м2 домашніх речей та 24 м2 покрівлі житлового будинку. О 21:35 пожежу ліквідували бійці 19-ої та 23-ої пожежно-рятувальних частин спільно з вогнеборцями місцевої пожежної команди ФГ “Міф” с. Костянтинівка.
О 18:19 стало відомо про займання дерева на вул. Козацький шлях у м. Олександрія, яке о 18:41 загасили вогнеборці 11 пожежно-рятувальної частини.
О 23:27 того ж дня виклик надійшов з території Добровеличківської громади Новоукраїнського району, де на вул. Центральній у с. Дружелюбівка виникла пожежа 12 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. О 00:17 вже наступного дня пожежу було ліквідовано особовим складом 15-ої пожежно-рятувальної частини.

8 березня о 03:02 стало відомо про загорання автомобіля ВАЗ 2106 на вул. Шевченка у с. Попельнасте Олександрійського району. О 04:42 пожежу було ліквідовано особовим складом 10-ої пожежно-рятувальної частини.

Крім того, впродовж доби пожежно-рятувальні підрозділи області здійснили чотири виїзди на гасіння пожеж сухої рослинності. На території Кропивницького району ліквідували дві пожежі сухої трави площею 2,5 га. Ще дві пожежі залишків торішньої рослинності загасили у Голованівському районі: 1 га сухої трави та кущів на території Заваллівської громади та 500 м2 сухої трави на відкритій території у Новоархангельській громаді.

Загиблих під час пожеж немає.

Причини пожеж встановлюються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool