274-й маршрут у Кіровограді отримав свого власника.

Травень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 1209 | Коментарі: 0

Ним стало ПП “Сервіском”. Підприємство було єдиним, яке подало документи на оголошений 17 квітня 2015 року конкурс з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування у звичайному режимі руху.

Конкурсний комітет ПП “Сервіском” переможцем конкурсу, а голова комітету засупник міськогог голови Сергій Васильченко привітав представників підприємства і побажав їм успішної праці на користь мешканців міста.
За інформацією представника ПП “Сервіском” Андрія Садовського, на маршруті №274 “Площа Богдана Хмельницького – селище Нове” у звичайному режимі руху працюватимуть два великомістких сучасних автобуси “Неоплан”, які можуть перевозити 94 пасажирів та мають 35 місць для сидіння. Обидва автобуси обладнані для перевезення пасажирів на інвалідних візках.
Наступним кроком для підприємства стане економічний розрахунок тарифу, який має погодити виконавчий комітет міської ради. Попередньо, вартість проїзду одного пасажира складатиме 2 гривні, повідомив Андрій Садовський.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool