19-річний водій залишив місце ДТП

Жовтень 07, 2011 | Новини | Переглядів: 1485 | Коментарі: 0

Вчора, 6 жовтня 2011 року о 23.00 в м. Кіровограді на вулиці Полтавська, не відомий водій автомобілю «Хюндай Соната» допустив наїзд на неповнолітню дівчину пішохода 1995 року народження, яка стояла на проїзній частині дороги на розділювальній смузі після чого водій автомобілю місце пригоди залишив. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області.

Прийнятими оперативно-розшуковими заходами співробітниками ДАІ вже о 00.15 год. водія та автомобіль було затримано. До речі, водієм виявився 19-річнй місцевий житель. Внаслідок ДТП: неповнолітня пішохід з діагнозом: забоєм лівої половини таза, доставлена до Кіровоградської обласної лікарні.
Державтоінспекція Кіровоградської області нагадує, що ніколи не слід залишати місце дорожньо-транспортної пригоди, особливо за наявності постраждалих! Слід пам'ятати, що ненадання допомоги постраждалим буде обтяжуючою обставиною й лише посилить покарання. При від'їзді з місця події, свідки можуть запам'ятати і записати номер Вашого автомобілю, викликати співробітників міліції.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool