На Кіровоградщині триває підготовка до нового опалювального сезону

Серпень 18, 2022 | Новини | Переглядів: 1754 | Коментарі: 0

Начальник ОВА Андрій Райкович зазначає, ця зима буде однією з найскладніших і стане справжнім викликом для влади.

Загалом нині середній показник готовності до опалювального сезону в Україні нині складає 73%. Про це, під час селекторної наради з головами ОВА повідомив Прем’єр – міністр України Денис Шмигаль. Він нагадав, що у ЄС було узгоджено добровільне зменшення споживання енергоресурсів на 15%.

- Європа реагує на складність проходження опалювального сезону через війну в Україні та кризою, яку спричиняє російська федерація. Україна має запропонувати свою відповідь на виклики, з якими ми стикнемося протягом осінньо-зимового періоду, — зазначив Денис Шмигаль.

Прем’єр-міністр наголосив і на необхідності забезпечити достатню кількість альтернативних видів палива на кожній території. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool