13 кризових психологів працюють в новоствореному хабі з жителями Кіровоградщини

Березень 31, 2022 | Новини | Переглядів: 982 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині запрацював психологічний хаб, в якому працюють 13 кризових психологів. 

Про це під час засідання Комітету доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури повідомила очільниця департаменту освіти і науки ОВА Ельза Лещенко.

«Минулої суботи в області створили психологічний хаб, який координує практичний психолог, голова ГО "Центр КОМПАС" Ганна Колєва. У ньому працюють 13 психологів. Звісно, вони є волонтерами та працюють безкоштовно. Вони працюють з старшими підлітками, молодшими дітьми, а також із дорослими. Вони є кризовими психологами. І для нас це є головне – надавати необхідну підтримку тим, хто цього потребує», - наголосила Ельза Лещенко.

Директорка департаменту освіти і науки додала, що наразі в області функціонують 28 інклюзивно-ресурсних центрів, де працюють фахівці різних напрямків - дефектологи, реабілітологи, психологи. Спеціалісти надають необхідну підтримку дітям різного віку, особливо внутрішньо переміщеним особам. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool