На Кіровоградщині тривають комісійні обстеження укриттів (ФОТО)

Серпень 12, 2022 | Новини | Переглядів: 1712 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині тривають комісійні обстеження закладів освіти щодо готовності систем оповіщення, шляхів евакуації та захисних споруд цивільного захисту (сховищ, протирадіаційних укриттів), найпростіших укриттів та створення безпечних умов перебування у закладах освіти дітей, учнів, студентів і працівників від російської агресії.

На Кіровоградщині тривають комісійні обстеження укриттів

На Кіровоградщині тривають комісійні обстеження укриттів

На Кіровоградщині тривають комісійні обстеження укриттів


Так, інспектори Кропивницького районного управління ГУ ДСНС в області у складі комісій перевірили заклади освіти Бобринецької, Новгородківської, Соколівської, Устинівської територіальних громад та м. Кропивницький.

Такі перевірки вже проводилися у липні. За результатами обстежень по кожному об’єкту було складено відповідні акти із переліком недоліків (або про їх відсутність) та надано балансоутримувачам. Наразі комісії з’ясовують, чи усунуто недоліки, виявлені у ході попередньої перевірки, та чи приведено укриття у належний стан відповідно до норм чинного законодавства.

ГУ ДСНС України у Кіровоградські області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool