10 тисяч гривень штрафу за неправдиве повідомлення про замінування

Вересень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1035 | Коментарі: 0

Жителя Світловодська який здійснив неправдиве повідомлення міліції про мінування державної установи, оштрафовано вироком суду.

Подія мала місце 29 червня цього року. Дана особа, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, повідомила на номер «102» про «замінування» будівлі Світловодської міської ради.
За даним фактом було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Світловодський міськрайсуд розглянув кримінальну справу та постановив обвинувальний вирок. Чоловіка засуджено до покарання у вигляді штрафу в розмірі 10 тисяч гривень.
Понесе відповідальність перед законом і кіровоградець, котрий аналогічно «пожартував» щодо мінування житлового будинку в обласному центрі у квітні цього року. На даний час особу аноніма встановлено. Правоохоронцями за даним фактом порушено кримінальну справу за вищевказаною статтею. Хід розслідування перебуває на контролі прокуратури Кіровського району міста Кіровограда.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool