Київ: Зірки про нову українську премію

Червень 18, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1545 | Коментарі: 0

ЕКО-премія Viva, Morshinska! ECO AWARDS 2017 покликана надихнути українців жити в еко-стилі на прикладі тих, хто своєю діяльністю щодня здійснює вклад в еко-направлення держави.

Урочиста церемонія народження відбулася в рамках щорічного Атмосферного вечора бренду VIVA. FOTOINFORM.NET мав за честь стати свідком цієї події та поспілкуватися із зірками українського шоу-бізнесу щодо заходу, появи нової премії та дізнатися їх думки щодо актуальності підняття теми екології загалом.

Головний редактор журналу “Viva” Іванна Слабощпицька підкреслює:

“В нас часто виникає питання, чим ми будемо дихати, яку воду будуть споживати діти, і що ми залишимо на планеті Земля після себе...Тому для нас було важливо заснувати цю премію і назвати дійсно найвідоміших людей,які не на словах, а в дійсності щось роблять для захисту природи, для захисту навколишнього середовища. В цій премії багато людей, відбувалося голосування і народ обрав переможців, серед них зірки, відомі громадські діячі, блогери, ресторані, готелі. Будемо й надалі розвивати дану премію, аби робити світ кращим”.

Ведучий ЕКО-премії Viva, Morshinska! ECO AWARDS 2017 Володимир Остапчук у свою чергу наголосив:

“Загалом в мене в сім'ї років 5-7 дотримуємося правил, які діють в усіх цивілізованих країнах світу - ми сортуємо сміття. В нас вдома реально три пакети, Ми сортуємо, адже частково і в Канаді живемо, там це норма життя. В України ж нажаль на це реагують досить дико, а там дико реагують, якщо ти навпаки - не сортуєш. Ми звикли до цього. До того ж, якщо ми йдемо у супермаркет, ми не купуємо пакети, тому що вони розкладаються більше 100 років, ми користуємось або паперовими пакетами, або ж ми просто беремо сумку. Звичайно ж в нас енергозберігаючі лампочки, ми намагаємося зменшити електроспоживання та води. Що ж до одягу я одягаюсь лише в натуральні тканини. Проте - люди завжди будуть наносити шкоду природі. Нещодавно прочитав статтю цікаву, там говориться про те, що коли люди пішли з Чорнобиля, туди повернулися рідкісні тварини, які були занесені в Червону Книгу. Тому найбільша шкода природі - саме людина. Але дуже добре, що є такі премії, які допомагають підказувати тих людей, на яких ти повинен рівнятися”.

На думку автора пісень, музиканта, продюсера Влада Дарвіна:

“Екологічні проблеми вже стали проблемами світового масштабу, тому якщо екологічна тематика становиться модною, то це вже велика перемога. Що ж вражень від заходу, то ідея з зеленою доріжкою з трави нова, свіжа, яскрава. Сподіваюсь, що премія буде жити й розвиватись далі”.

Відомий український ведучий Тимур Мірошниченко вважає:

“Дуже все дійсно атмосферно, гарне поєднання зеленого з білим, як символ свіжості. До того ж зараз літо і хочеться бути ближче до природи, є таке чудове місце, де реалізовалася таку чудова ідея, це дуже правильно. Природа кличе особливо влітку, і ми повинні її берегти”.

Телеведучий Вячеслав Соломка наголошує:

“Нам потрібно якомога частіше говорити про екологію, це правильно, що в Україні з'явилась така премія. Це питання повинне бути завжди на першому плані. Важливо замислюватись про переробку відходів, сортування сміття… Ось та річ про яку ми забули - питання вторсировини, збирали макулатуру, пляшки...Ми про це забули і я вважаю, що дуже даремно”.

Співак Володимир Борисенко сказав про власні спостереження щодо переходу людей до еко-стилю життя:

“Зараз в моді бути за руку з природою, дуже важлива - чистота. Люди почали очищатися, очищуватися ментально, люди почали йти до простоти й чистоти й до тиші. Зараз багато хто пересаджується з машини на велосипед, багато людей обирають більш стриманий, але в той же час витончений стиль”.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool