На Кіровоградщині виявлено підроблені «оковиту» та коньяк

Лютий 26, 2016 | Стрічка | Переглядів: 1185 | Коментарі: 0

Зі зростанням цін на алкогольні напої активізували свою роботу підпільні бутлегери, які у погоні за надприбутками збільшують „асортимент” своєї продукції.

Так, в провадженні слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Кіровоградській області перебуває кримінальне провадження відносно громадян, які за попередньою змовою між собою, з метою збуту, здійснювали незаконне придбання, зберігання і транспортування тютюнових виробів та алкогольних напоїв, виготовлених з недоброякісної сировини, які в подальшому реалізовувались мешканцям Кіровоградської області та інших регіонів України.

В ході розслідування зазначеного кримінального провадження співробітниками оперативного управління ГУ ДФС у Кіровоградській області спільно з співробітниками УСБУ у Кіровоградській області встановлено місце незаконного виготовлення лікеро-горілчаних виробів та з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення і відшукання знарядь злочину, на підставі ухвал слідчого-судді проведено обшуки.

На території виробничої бази в одному з промислових районів м. Кіровограда виявлено підпільне виробництво горілчаних напоїв, яке окрім традиційної „оковитої”, виготовляло напої, „настояні” на дубовій корі та „коньяк”.

В результаті обшуку виявлено та вилучено 33 л спирту, 1759 л алкогольної продукції, грошові кошти в сумі 20000 грн., 2 пістолети "Schmeisser" і рушницю "Valtro" без відповідних документів, ароматизатор "Дуба кора", ємності різного об’єму, обладнання, що забезпечує незаконне виготовлення алкогольних напоїв.

В результаті проведених обшуків всього вилучено спирту, незаконно виготовленої алкогольної продукції та грошових коштів на загальну суму 221,1 тисяч гривень.

За вказаним фактом слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Кіровоградській області розпочато досудове розслідування по кримінальному провадженню, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.204 КК України.

 

ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool