Змагання з пляжного футболу відбулися у Кропивницькому (ФОТО)

Серпень 26, 2023 | Спорт | Переглядів: 1275 | Коментарі: 0

В рамках Динаміади-2023 відбулись змагання з пляжного футболу серед команд, що представляють силові структури в Кіровоградській області.

Змагання з пляжного футболу відбулися у Кропивницькому

Змагання з пляжного футболу відбулися у Кропивницькому

Змагання з пляжного футболу відбулися у Кропивницькому


Від початку року працівники Кіровоградського гарнізону ДСНС майже щомісяця брали участь у спортивних змаганнях з різних видів спорту, які організовувалися між силовими структурами.

Сьогодні сезон пляжного футболу спортсмени завершили обласними змаганнями, де кожна з команд показала рівень фізичної та технічної підготовки.

У змаганнях взяли участь 5 команд силових структур області. Для участі у турнірі у складі команди Головного управління ДСНС у Кіровоградській області зареєструвалися 12 спортсменів.

Під час гри особливе значення мала техніка володіння м'ячем і швидкість пересування по в’язкій поверхні. М'який і в'язкий пісок змушував гравців багато імпровізувати, використовувати красиві технічні прийоми, такі як удари в падінні через себе. Компактні розміри ігрового поля дозволяли гравцям забивати практично з будь-якого положення, навіть прямим ударом від своїх воріт. Гра була цікава та тримала учасників і глядачів у напруженні.

За результатами змагань місця розподілилися наступним чином: заслужене ІІІ місце посіла команда Управління патрульної поліції, ІІ місце здобула

Служба порятунку, а першість виборола команда Головного управління Нацполіції в області.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool