You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

У Кропивницькому працює школа для дівчат з ВІЛ

Липень 16, 2024 | Новини | Переглядів: 191 | Коментарі: 0

У Кропивницькому працює школа для ВІЛ-позитивних дітей і підлітків, а також для дітей, яких торкнулася епідемія ВІЛ.

Її організатори - благодійна організація «100 відсотків життя. Кропивницький», яка втілює ініціативу в рамках проєкту «100 відсотків життя та якісних послуг на Кіровоградщині» за підтримки Глобального фонду.

- Школа для дівчат – це освітній простір для дівчат, яких торкнулася епідемія ВІЛ. Наразі заняття проводяться в дистанційному форматі, направлені на дівчат віком від 10 до 18 років, які поділено на дві групи за віковими категоріями. Розпочала діяльність цього року у березні, - розповідає координаторка напрямку Катерина Тимошенко.

Заняття проводяться з періодичність один раз у місяць. Їх проводить психолог проєкту Ольга Погоріла. Теми стосуються питань гендерних та вікових особливостей. Наприклад, вже проведено бесіди на теми: «Статеве дозрівання. Сприйняття себе», «Геть усе про хлопців і дівчат», «Любов та дружба», «Звідки беруться навички безпечної поведінки, вчить відстоювати свої кордони діти», «Особистісні кордони» та інші. Психолог допомагає формувати у дітей знання та розуміння свого тіла, яке активно змінюється, сприяє розвитку високої самооцінки та любові до себе, формує навички безпечної поведінки, вчить відстоювати свої кордони та не порушувати чужі.
Загалом планується за 10 місяців залучити до навчання 50 дівчат, яких торкнулася епідемія ВІЛ.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool