You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

У Кропивницькому в районі Лісопаркової відбувся рейд (ФОТО)

Липень 15, 2024 | Новини | Переглядів: 98 | Коментарі: 0

Кропивницькі рятувальники, поліцейські та лісівники попрямували в район Лісопаркової в обласному центрі. Із собою взяли незмінного помічника – аеродрон, за допомогою якого проводили спостереження на відстані за територією лісового масиву.

Така техніка завжди допомагає виявляти займання на початковій стадії та передає інформацію до Центру управління в надзвичайних ситуаціях ГУ ДСНС в області. А отже, ризик поширення вогню на більшу територію набагато зменшується.

Втім, не лише спостереження їх головна задача. Не меншу увагу учасники рейду приділили спілкуванню з місцевим населенням. Адже роз’яснювальна робота серед громадян є важливою складовою профілактики пожеж.

Містян попередили не лише про пожежну небезпеку, а й про вибухонебезпеку та інші загрози воєнного часу. Закликали не ігнорувати повітряної тривоги та прямувати до укриттів.

Особливу увагу звертали на безпеку дітей та літніх людей. Усі, з ким вдалося поспілкуватися рятувальникам цього спекотного липневого дня, отримали випуск газети «Палаючі новини» та тематичні застережні листівки. Для маленьких кропивничан передали яскраві листівки від UNICEF.

Там розкриваються усі секрети безпечних літніх пригод без шкоди та поради для дітей та їхніх батьків.

У Кропивницькому в районі Лісопаркової відбувся рейд (ФОТО)

У Кропивницькому в районі Лісопаркової відбувся рейд (ФОТО)

У Кропивницькому в районі Лісопаркової відбувся рейд (ФОТО)

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool