«Зірка» вийшла з відпустки

Січень 10, 2012 | Спорт | Переглядів: 2416 | Коментарі: 0

Кіровоградська футбольна команда вийшла із відпустки і провела своє перше тренування у нинішньому році, повідомляє Інтернет-видання «FotoInform».

Зазначимо, що в період підготовки до весняної частини чемпіонату команда проведе три навчально-тренувальні збори. Так, 11 січня відправиться на збір у Севастополь. Перший навчально-тренувальний збір завершиться 23 січня, після чого команда отримає три дні відпочинку. В подальшому футболісти «Зірки» будуть тиждень тренуватися у Кіровограді і 6 лютого знову відправляться до Севастополя. Після повернення команди, 20 лютого, з другого збору, буде три дні відпочинку, сім днів тренувань у Кіровограді і завершальний збір у Туреччині.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool