«Зірка» відправилася до Криму

Лютий 07, 2012 | Спорт | Переглядів: 1971 | Коментарі: 0

Кіровоградська «Зірка» відправилася на навчально-тренувальний збір до Криму.

На кримському зборі планується зіграти кілька товариських матчів. Так, 9 лютого наша команда зустрінеться із харківським «Геліосом»; на 15 лютого заплановано провести два контрольні матчі різними складами, щоб всі футболісти «Зірки», які перебувають на зборі, мали можливість зіграти. Суперниками в цих спарингах будуть свердловський «Шахтар» і дубль київської «Оболоні». Планується, що день 19 лютого футболісти кіровоградської команди теж проведуть у режимі двох контрольних матчів. Суперником в одному з товариських матчів буде дубль харківського «Металіста»; спаринг-партнер на другу зустріч ще не визначився.

На збір тренерський штаб взяв Антона Ситникова, Андрія Товта, Романа Травкіна, Дениса Стояна, Тараса Пінчука, Романа Бочкура, Андрія Бурдіяна, Андрія Смалька, Дмитра Гололобова, Тараса Дурая, Дмитра Осадчого, Івана Рудницького, Єгора Кєвліча, Андрія Шибка, Олександра Скляра, Олександра Кочуру, Олександра Батальського, Ярослава Галенка, Андрія Порошина, Вячеслава Самойленка, Антона Долгого, Віталія Прокопченка, Андрія Степанова, Олександра Олійника, Івана Войтенка та Романа Войнаровського.
Півзахисник кіровоградської «Зірки» Максим Сирота залишився у Кіровограді і відновлюється після проведеної операції. Щодо його фізичного стану наставник нашої команди Вадим Анатолійович Євтушенко зазначив наступне: «Після проведеної операції Максима не залишали болі; він не міг працювати. В Кіровограді знайшли спеціаліста, який почав з Максимом роботу; біля 10 днів працює з ним і зняв больові відчуття. Цей лікар дає гарантії, що через тиждень Сирота почне працювати із м’ячем в індивідуальному порядку. Максим сповнений більшим оптимізмом, ніж місяць тому. Дійсно біль залишила. Не відомо як буде, коли він працюватиме із м’ячем. Зараз Максим займається у тренажерному залі. Якщо все буде добре, то він в цьому місяці приєднається до команди».

джерело, Віктор Слюсаренко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool