«Зірка» розгромила «Металіст»

Лютий 20, 2012 | Спорт | Переглядів: 2161 | Коментарі: 0

Кіровоградська «Зірка» в останньому контрольному матчі другого кримського збору розгромила дубль харківського «Металіста» з рахунком 5:0. 

Розпочав розгром молодих харків’ян Андрій Степанов, котрий відзначився після передачі Єгора Кєвліча. Єгор через вісімнадцять хвилин на свій рахунок записав ще одну результативну передачу, коли асистував Ярославу Галенку. З перевагою «Зірки» в два м’ячі і закінчилася перша половина зустрічі. Після перерви наша команда продовжувала шукати щастя біля воріт суперника і Ярослав, результативно замкнувши передачу Олександра Скляра, оформив дубль в звітній зустрічі. В останній десятихвилинці підопічні Вадима Анатолійовича Євтушенка ще двічі засмутили дубль «Металіста». Спочатку Олександр Батальський з передачі Дмитра Осадчого відзначився, а потім Іван Войтенко вивів Олександра Скляра один на один з голкіпером харків’ян і Олександр впевнено переграв свого опонента. Звітній матч завершив другий кримський збір кіровоградської команди, яка сьогодні вечором відправиться до Кіровограду. В подальшому футболісти матимуть три дні відпочинку, після чого, перед відправленням до Туреччини, буде збір у Кіровограді.
Зазначимо, що на другому кримському зборі кіровоградська «Зірка» провела п’ять товариських матчів, в яких здобула чотири перемоги і зіграла в одну нічию; загалом у цих матчах наша команда забила 12 матчів, при цьому не пропустивши жодного.

джерело, Віктор Слюсаренко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool