«Зірка» перемогла «Гірник-Спорт»

Лютий 29, 2012 | Спорт | Переглядів: 2021 | Коментарі: 0

З перших хвилин товариського матчу з комсомольським «Гірник-Спортом» кіровоградська команда заволоділа територіальною та ігровою перевагою.

Вже на 5-ій хвилині Роман Бочкур загострював ситуацію біля воріт суперника, через кілька хвилин з передачі Тараса Пінчука Антон Долгий головою трішки не дотягнувся до м’яча, а позиція для замикання передачі партнера була хорошою. Атаки атаками та на 14-ій хвилині оборона нашої команди припустилася єдиної помилки в першому таймі: Халілов вийшов один на один і з гострого кута пробив повз Антона Ситникова – 1:0 на користь комсомольців. Відразу підопічні Вадима Євтушенка мали можливість відігратися, але м’яч після удару Батальського пролетів біля штанги воріт суперника. В подальшому «Зірка» володіла ініціативою, проводила позиційні атаки, але от не могли створити у воріт «Гірник-Спорта» щось небезпечне. Лише на 40-ій хвилині Андрій Шибко, якому асистував Дмитро Осадчий, втратив реальний шанс відзначитися, не сильно пробивши у руки голкіперу суперника. Тож з рахунком 1:0 на користь «Гірник-Спорта» закінчилася перша половина зустрічі.
Другий тайм звітного матчу пройшов «веселіше». Вже на 52-ій хвилині Олександр Скляр в центрі поля заволодів м’ячем і віддав передачу Дмитру Осадчому, котрий вийшов під кутом один на один з голкіпером суперника, не поскупився й віддав передачу на дальню штангу на Олександра Батальському, котрому залишалося лише переправити «круглого» у пусті ворота. Відразу по цьому кіровоградці ще створили дві стовідсоткові можливості забити. Олександр Батальський не реалізував вихід один на один; через хвилину з передачі Пінчука Порошин пробив головою в кількох сантиметрах від штанги воріт. А після передачі Дмитра Осадчого, який сьогодні був найактивнішим гравцем матчу, Олександр Скляр завдавав підступного удару – голкіпер «Гірник-спорта» був «на місці». Лише на 65-ій хвилині єдиний раз потривожили Романа Травкіна, котрий парирував удар суперника, витягши м’яч з-під перекладини. Гострий момент біля воріт комсомольців стався в середині другого тайму, коли Іван Рудницький передачею зі штрафного знайшов попереду Олександра Батальського, але останній програв дуель голкіперу. А на 77-ій хвилині Олександр Батальський отримав пошкодження, й тренерський штаб ФК «Зірка» провів вимушену заміну. Також варто відзначити, що активно в гру увійшов Вячеслав Самойленко, який спочатку увірвався в штрафну площадку суперника і потужно пробив в хрестовину воріт «Гірник-Спорта», а на 78-ій хвилині «заробив» штрафний удар, який став результативним. Олександр Скляр прямим ударом зі штрафного забив переможний м’яч в звітній зустрічі. В хвилини, що залишилися до завершення матчу, рахунок не зазнав змін: 2:1 на користь «Зірки».

джерело, Віктор Слюсаренко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool