Здолали «Геліос»

Лютий 10, 2012 | Спорт | Переглядів: 2073 | Коментарі: 0

«Зірка» - «Геліос» 1:0 (0:0) (Андрій Порошин, 53)

«Зірка»: 1 тайм. Ситников, Смалько, Дурай, Стоян, Бочкур, Шибко, Войтенко, Рудницький, Батальський, Галенко, Олійник.

2 тайм. Товт, Пінчук, Степанов, Бурдіян, Смалько, Долгий, Войнаровський, Скляр, Батальський (Самойленко, 85), Порошин, Кєвліч.

Товариська зустріч відбувалася на тренувальній базі сімферопольської «Таврії» в селищі Поштове. Долю зустрічі вирішив один забитий м’яч: на початку другого тайму влучний удар Андрія Порошина приніс перемогу кіровоградській команді. Зазначимо, що в матчі з «Геліосом» підопічні Вадима Євтушенка мали ще кілька чудових можливостей забити м’яч: Андрій Порошин міг оформити дубль, мали шанси відзначитися Олександр Батальський і Єгор Кєвліч. Фінальний свисток арбітра матчу з харків’янами зафіксував мінімальну перемогу кіровоградської «Зірки» - 1:0.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool