У Кіровограді пройшли змагання з настільного тенісу серед команд дитячо-юнацьких клубів

Лютий 10, 2012 | Спорт | Переглядів: 1983 | Коментарі: 0

9 лютого в рамках проведення І етапу спартакіади «Юність» в дитячо-юнацьких клубах відділу сім’ї та молоді «Зміна» та «Гірник» проведені змагання з настільного тенісу серед команд дитячо-юнацьких клубів.

В приміщенні клубу «Зміна» за перемогу в змаганнях по настільному тенісу боролись команди клубів «Зміна», «Юність», «Ровесник», «Зоряний», «Моноліт». 1 місце виборола команда клубу «Зміна», 2 місце – команда клубу «Зоряний», 3 місце – команда клубу «Моноліт».
В приміщенні клубу «Гірник» за перемогу в змаганнях по настільному тенісу боролись команди клубів «Барс», «Вогник», «Старт», «Україна», «Гірник». Перше місце виборола команда клубу «Гірник», 2 місце – команда клубу «Старт», 3 місце – команда клубу «Вогник».
У фінальній грі зустрінуться 9 команд дитячо-юнацьких клубів - «Чайка», «Гермес», «Надія», «Зміна», «Зоряний», «Моноліт», «Гірник», «Старт» і «Вогник».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool