Сьогодні відбудеться церемонія відкриття Олімпіади-2022

Лютий 04, 2022 | Спорт | Переглядів: 1214 | Коментарі: 0

Старт Олімпійським Іграм дасть церемонія відкриття, яка відбудеться в Пекіні в п'ятницю, 4 лютого. Про це повідомляє SportРепортер

Сьогодні змагання за олімпійські нагороди розпочнуть фігуристи, а також продовжать групові етапі в кьорлінгу та хокеї.

Для збірної України Олімпіада-2022 розпочнеться одразу в нульовий день. Синьо-жовті фігуристи змагатимуться в командному турнірі у коротких програмах - Україна потрапила в десятку збірних, які виступатимуть у цих змаганнях.

Однак на командний турнір Україна вийде в неповному складі - Іван Шмуратко отримав позитивний тест на коронавірус, тож у чоловічому одиночному катанні представника України не буде.

У нульовий день, відповідно, розпочнуть Олімпіаду представники в танцях на льоду (Максим Нікітін та Олександра Назарова), а також спортивна пара (Артем Даренський та Софія Голіченко). Початок змагань - о 04:00, пряма трансляція на сайті Суспільне Спорт.
Олімпіада-2022: The Associated Press, прогноз медального заліку

Також у нульовий день відбудеться церемонія відкриття Олімпіади-2022 - прапороносцями України будуть Олександр Абраменко та Олександра Назарова. Пряма трансляція церемонії відкриття - наживо на сайті Суспільне Спорт та телеканалі UA: Перший, з 13:55.

Розклад виступів українці на Олімпіаді-2022: нульовий день (4 лютого)
    04:00. Фігурне катання: командний турнір (Максим Нікітін та Олександра Назарова, Артем Даренський та Софія Голіченко)
    14:00. Церемонія відкриття Олімпіади-2022 (прапороносці - Олександр Абраменко та Олександра Назарова)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool