На змаганнях визначили «Кращий старостинський округ Кіровоградщини-2021»

Серпень 23, 2021 | Спорт | Переглядів: 1474 | Коментарі: 0

Учора, 22 серпня в Новоукраїнці відбулись спортивні змагання «Кращий старостинський округ Кіровоградщини 2021».

За звання кращого старостинського округу області змагалися: села Бандурове (Гайворонська ТГ); Оситняжка (Великосеверинівська ТГ); Паліївка (Маловисківська ТГ); Миролюбівка (Маловисківська ТГ); Оникієво (Мар'янівська ТГ); Захарівка (Новоукраїнська ТГ); Осота (Олександрівська ТГ); Капітанка (Побузька ТГ); Рівне (Рівнянська ТГ); Івано-Благодатне (Соколівська ТГ) та селище міського типу Онуфріївка.

Від імені голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Марії Чорної, учасників змагань та гостей свята привітав керівник апарату ОДА Павло Топчій.

Почесне перше місце та звання "Кращого старостинського округу Кіровоградщини" здобула команда села Осота, друге місце посіла команда смт. Онуфріївка, а третє – команда, яка представляла село Капітанка. 

«Кращий старостинський округ Кіровоградщини-2021


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool