Гол Олександра Кочури приніс перемогу над «Ворсклою»

Січень 23, 2012 | Спорт | Переглядів: 2048 | Коментарі: 0

Кіровоградська «Зірка» на кримському навчально-тренувальному зборі завдала мінімальної поразки полтавській «Ворсклі».

Єдиний забитий м’яч вирішив долю товариського матчу між кіровоградською «Зіркою» та командою Прем’єр-Ліги України полтавською «Ворсклою»: на 34-ій хвилині зустрічі відзначився лідер нашої команди Олександр Кочура. На жаль, в момент взяття воріт суперника Олександр отримав травму (опонент вдарив його у стегно) і тренерський штаб був змушений його замінити. Загалом матч пройшов без особливо небезпечних моментів біля воріт один одного і закінчився мінімальною перемогою кіровоградської команди – 1:0.

«Гра відбувалася у складних погодних умовах, хоча і прибрали сніг, на футбольному полі було слизько. Загалом на полі точилася цікава гра, яка дозволила нашим футболістам отримати хороше фізичне навантаження. Полтавська команда грала двома складами, а ми ж не стали у перерві матчу робити масштабні зміни. У першому таймі в суперника був більш оптимальний склад, та по при це ми змогли забити гол, а після перерви у «Ворскли» залишилося кілька основних футболістів. Відзначу, що після перерви впала якість гри, що є наслідком втоми наших футболістів. Я задоволений грою і результатом, адже перемогли досить сильну та амбітну команду Прем’єр-Ліги України. Ми із зрозумінням відносимося до результату матчу: перемога приємна, але є над чим працювати», - відзначив головний тренер кіровоградської «Зірки» Вадим Анатолійович Євтушенко.

джерело,  Віктор Слюсаренко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool