Trustee Plus: європейська платіжна картка як фінансова стабільність кожного

Вересень 16, 2024 | Цікаве | Переглядів: 213 | Коментарі: 0

Останнім часом українські користувачі все частіше стикаються з тиском з боку банківських структур

Команда криптогаманця Trustee Plus пропонує альтернативу і відкриває перед клієнтами нові горизонти для простого та ефективного контролю над своїми коштами.

Нещодавно НБУ впровадив нові зміни в банківському секторі, що стосуються лімітів на P2P-операції. Ці правила змусили мільйони українців шукати більш зручні та ефективні варіанти для ведення фінансової діяльності. Як бути, коли звичні методи стають недоступними?

Рішення досить просте. Необхідно використовувати європейські фінансові інструменти, які дотримуються міжнародного законодавства і пропонують стабільність без несподіваного впровадження обмежень.

Trustee Plus надає європейську платіжну картку, що об'єднує можливості криптовалют і традиційних банківських послуг. Наразі понад 90 000 користувачів встигли скористатися цим продуктом і отримати доступ до:

 

добових лімітів до 5000 євро і щомісячних — до 50 000 євро;

можливості розплачуватися через банківські термінали по всьому світу;

інтеграції з мобільними платіжними системами Google Pay та Apple Pay;

використання криптовалюти як балансу картки;

простій процедурі випуску за 3 хвилини та вартості активації всього в 10 євро.

«В умовах інфляції та нестабільності гривні, криптовалюти стають надійним способом збереження заощаджень» — підкреслює Вадим Груша, генеральний директор Trustee Plus.

Зазначимо, що платіжна картка далеко не єдиний продукт Trustee Plus. Компанія пропонує клієнтам цілу екосистему фінансових послуг, зокрема й універсальний криптогаманець, який вже завантажили й встановили понад 450 000 разів.

Серед сервісів і функцій Trustee Plus значаться: трейдинг p2p платформа, миттєве придбання цифрових активів, операції зі стейблкоїнами, зберігання криптовалюти та можливість отримання коштів на банківський рахунок.

Особливо популярною серед українців користується пропозиція щодо виведення криптовалюти на карту. Trustee Plus надає одні з найвигідніших умов для таких операцій, забезпечуючи надійні та зручні інструменти для управління своїми фінансами.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool