В’ячеслав Єрьомін підбив підсумки роботи і подякував колективу Одеської магістралі за сумлінну працю

Червень 18, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 970 | Коментарі: 0

15 червня 2018 року в ході селекторної наради директор регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» В’ячеслав Єрьомін підбив підсумки весняного комісійного огляду споруд, пристроїв, технічних засобів та підготовленості господарств і кадрів станцій, виробничих підрозділів філії до літніх перевезень.

Разом з тим, директор філії пригадав основні надбання за час роботи на даній посаді.

«Даний комісійний огляд довів, що не існує питань, які неможливо вирішити маючи на це бажання. Для цього керівники на місцях повинні шукати шляхи вирішення проблем та навчитися ефективно працювати у сьогоднішній ситуації, не перекладаючи відповідальність на когось», – констатував він.

За слова очільника магістралі, завдяки оптимізації процесу та збільшенню ефективності процесу закупівель наразі фактичне виконання загального затвердженого річного плану закупівель філії становить 45%. Для більшої оперативності роботи службою матеріально-технічного постачання філії ініціюється передача здійснення процедури певних закупівель на філію.

«Є позитивні тенденції, адже люди побачили, що на магістралі є можливість отримувати достойну заробітну плату. Керівники на місцях, які постійно працюють із своїми колективами та доводять, що є можливості підвищення рівня мотивації працівників завдяки збільшенню їх заробітної плати шляхом переходу від погодинної на відрядну форму оплати праці або суміщення обов’язків, достойні поваги. Пояснюючи колективу такі можливості ми отримаємо той результат, на який розраховуємо», – зазначив В’ячеслав Єрьомін.

Одним з найголовніших наших досягнень, на думку директора регіональної філії, є створення двох дирекцій, а саме: дирекції залізничних перевезень з організації взаємодії портів та припортових станцій (ДН-5) і дирекції, яка займатиметься питаннями, пов’язаними із підготовкою документації та проекту електрифікації дільниці Долинська – Миколаїв – Колосівка (ДН-6).

«Ми разом з колегами з Одеського відділення філії “Головний інформаційно-обчислювальний центр” створили новий онлайн-сервіс пошуку роботи на магістралі через наш офіційний сайт. Це зробить процес добору працівників максимально зручним, прозорим і надійним. 4% всіх працівників, яких ми взяли на роботу за останній час, прийнято саме через цю систему», – додав він.

Не оминув увагою керівник магістралі й питання безпеки, зазначивши, що на сьогодні регіональна філія вже отримала дозвіл від ПАТ «Укрзалізниця» на створення найближчим часом спеціального підрозділу, який охоронятиме залізничну інфраструктуру від злочинних посягань.
Вагомі досягнення здійснені на регіональній філії і в сфері енергозбереження, про що свідчить той факт, що досвід Одеської магістралі зі створення та організації роботи служби енергоменеджменту переймають інші філії ПАТ «Укрзалізниця».

В’ячеслав Єрьомін підняв й питання страхування працівників регіональної філії: «На всіх структурних підрозділах філії створені контакт-центри по взаємодії із страховими компаніями. Таким чином застраховані залізничники не залишаються наодинці із питаннями, які в них виникають до страхових компаній. Це наша принципова позиція. Так ми допомагаємо залізничникам побудувати правильну комунікацію та централізуємо регулювання запитів до страхових компаній з боку застрахованих залізничників. Працівники повинні знати, що всі звернення будуть розглянуті, а справи доведені до кінця».

Питання щодо оздоровлення ветеранів галузі і пенсіонерів магістралі також були озвучені під час сьогоднішньої наради. Зокрема, приємною новиною є те, що замість 650 ветеранів, що оздоровлюється на рік, регіональній філії вдалося домовитися з керівництвом ПАТ «Укрзалізниця» щодо збільшення їх кількості – відтак в осінній період до санаторіїв на оздоровлення направлять ще 450 пенсіонерів залізниці.
За час роботи В’ячеслава Єрьоміна на посаді директора регіональної філії було відкрито офіційну сторінку Одеської магістралі у Facebook, яка стала корпоративною платформою для діалогу і інформування колективів. На її базі був даний старт благодійній платформі «Соціальний проект допомоги дітям батькам-залізничникам», а також започатковано конкурс вподобань світлин з нагоди Дня вишиванки, який цього року вже вдруге було проведено на Одеські магістралі. «Цього року фотоконкурс до Дня вишиванки отримав такий потужний відгук від працівників, що ми прийняли рішення відправити колективи підрозділів-переможців та учасників, що брали участь у ньому персонально, в мандрівки до Кракова, Львова та Кам’янець-Подільського», – додав очільник.

Наразі на цьому роботу не завершено, й директор регіональної філії анонсував запуск чергового не менш масштабного пілотного проекту.
«Зараз ми працюємо над створенням проекту з надання кредитів нашим працівникам на житло – найближчим часом проведемо анкетування, щоб дослідити зацікавленість працівників регіональної філії “Одеська залізниця” у можливості поліпшення житлових умов.

Тому буде створено Положення про створення черги на отримання таких кредитів. Кожен працівник повинен чітко розуміти, хто і чому потрапить до цієї черги – все має бути максимально прозоро. Після встановлення достойного рівня оплати праці, це другий крок, який допоможе нам мотивувати персонал та закріпити спеціалістів, професіоналів за нашою філією», – зазначив він.

Наприкінці селекторної наради директор регіональної філії В’ячеслав Єрьомін подякував колективу магістралі за сумлінну роботу та висловив сподівання, що й в подальшому джерело ідей та проектів на Одеській магістралі буде невичерпним та повідомив, що з 18 червня переходить працювати на посаду директора операційного ПАТ «Укрзалізниця». Керівники дирекцій залізничних перевезень філії побажали керманичу нових успіхів , наснаги та подякували за активну роботу.

Нагадаємо, В’ячеслав Єрьомін очолив регіональну філію «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» 26 квітня 2017 року.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool