В’ячеслав Єрьомін перевірив роботу залізничного вузла Подільськ

Травень 21, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 836 | Коментарі: 0

Директор регіональної філії «Одеська залізниця» В’ячеслав Єрьомін разом із керівним складом магістралі перевірили роботу залізничного вузла Подільськ.

15 травня на пункті технічного обслуговування вагонного депо Подільськ відбулася виїзна апаратна нарада керівного складу регіональної філії «Одеська залізниця». Перед цим директор філії разом із своїми заступниками та начальниками служб перевірили роботу всього залізничного вузла.

Зустріч із керівництвом станції Подільск та виробничих підрозділів почалася о 7.30. В’ячеслав Єрьомін перевірив роботу залізничних кас вокзалу Подільск, приміщення місцевої стрілецької команди служби відомчої воєнізованої охорони, пожежного та відновного поїздів, будинку відпочинку локомотивних бригад, вагонного та локомотивного депо, дистанції колії, дистанції електропостачання, дільниці Дорожньої автобази та навіть філії Дорожнього центру науково-технічної інформації і бібліотечно-бібліографічного обслуговування.

Під час спілкування із керівниками виробничих підрозділів було виявлено низку різних проблемних питань, які стосуються непропорційного підвищення заробітної плати працівникам із різним ступенем відповідальності, недостатнього забезпечення спецодягом та матеріалами, необхідності обладнання кас вокзалів відеокамерами, оптимізації виробничих процесів з укрупнення та зосередження баз із ремонту та виготовлення запасних частин та інструментів із можливістю нарощення обсягів робіт та підвищенням заробітної плати працівникам, завантаженості колій станції тощо.

За результатами виїзної наради буде складено протокол для контролю вирішення окресленого кола питань.

За словами В’ячеслава Єрьоміна такий формат проведення апаратних нарад стане регулярним: «Раз на місяць ми будемо виїжджати на крупні залізничні вузли та разом визначатимемо шляхи вирішення актуальних питань та контролюватимемо цей процес», - зазначив директор філії.

прес-центр регіональної філії "Одеська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця"


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool