Володимир Гройсман: Уряд вживає усі необхідні заході, щоб не допустити відключень електроенергії

Лютий 15, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1119 | Коментарі: 0

Уряд вживає усі необхідні заходи, щоб не допустити або мінімізувати будь-які відключення електроенергії. Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час позачергового засідання Уряду у середу щодо запровадження надзвичайних заходів в енергетичній системі країни.

"Відключення [електроенергії] будуть відбуватися лише у крайніх випадках, і то, ми будемо заздалегідь про це інформувати, зараз так питання не стоїть. Зараз ми на максимум довантажимо усе, що можливо довантажити, що є не здорово, тому що на максимумі довго працювати неможливо. Але ми будемо вживати усі необхідні заходи", - підкреслив Володимир Гройсман після прийняття Урядом розпорядження "Про вжиття тимчасових надзвичайних заходів на ринку електричної енергії".

Уряд вводить ці надзвичайні тимчасові заходи для того, щоб не допустити або мінімізувати будь-які відключення, наголосив Прем'єр-міністр.

"Ми будемо все робити для того, і зараз вводимо ці заходи, щоб не допустити або мінімізувати будь-які відключення. Хотів би, щоб мене зрозуміли усі українські громадяни. Ми будемо управляти системою таким чином, щоб мінімізувати будь-які негативні наслідки для українських громадяни", - наголосив він.


ДЕПАРТАМЕНТ ІНФОРМАЦІЇ ТА КОМУНІКАЦІЙ З ГРОМАДСЬКІСТЮ СЕКРЕТАРІАТУ КМУ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool