Уряд залишив незмінною ціну на газ для населення до 1 вересня

Липень 26, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 674 | Коментарі: 0

Уряд продовжив дію постанови №187 «Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу» до 1 вересня 2018 року.

Відповідне рішення схвалене на засіданні Уряду у четвер, 26 липня. Відповідно до документу, ціна на газ для населення залишається незмінною.

Нагадаємо, питання ціноутворення на газ для населення є однією з ключових тем переговорів України з Міжнародним валютним фондом.

Переговори наразі тривають. В Уряді України наголошують, що ціна на газ - надто чутлива тема, аби підходити до її вирішення виключно математичним способом.

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool