Уряд забезпечив вчасне ухвалення бюджету

Грудень 01, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1032 | Коментарі: 0

Передбачене проектом бюджету-2018 збільшення видатків на соціальну сферу і капітальні державні інвестиції прискорить економічне зростання України

1 грудня Кабінет Міністрів ухвалив рішення щодо направлення до парламенту доопрацьованого проекту Закону «Про Державний бюджет України на 2018 рік».

Документ був обговорений з усіма парламентськими фракціями і представниками профільного комітету ВР. Завершення підготовки документу до другого читання дасть можливість Верховній Раді розглянути бюджетний законопроект вже 7 грудня. Таким чином уряд поклав край хибній практиці ухвалення бюджетного закону «під ялинку».

Вчасно ухвалений бюджет забезпечить безперебійне фінансування державних видатків на соціальну сферу і капітальних інвестицій, що стимулюватиме подальше економічне зростання країни. Це означає, що ініційовані урядом реформи – пенсійна, освітня, медична, - будуть повністю профінансовані, збільшені видатки на підтримку пріоритетних секторів економіки, соціальну допомогу і пільги.

Більше інформації


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool