Уряд представив низку рішень із підвищення соціального захисту людей з інвалідністю, - Володимир Гройсман

Березень 14, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 758 | Коментарі: 0

Кабінет Міністрів України схвалив низку рішень щодо підвищення соціального захисту людей з інвалідністю – передусім в частині забезпечення засобами реабілітації, а також запуску роботи спеціальної служби перевезення людей з особливими потребами. Ключові позиції рішень представив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Він підкреслив, що кожна зміна та реформа несе наслідки, які впливають на життя громадян. «За будь-якою зміною стоять долі українців, – сказав Глава Уряду. – Сьогодні ми будемо ухвалювати рішення, які стосуються людей, яким треба більше уваги та допомоги. Ми говоримо про людей з інвалідністю. Потрібно якісно забезпечити їх ортопедичною продукцією, забезпечити перевезення людей на візках».

Глава Уряду деталізував, що рішення Уряду дозволять людям обирати засоби реабілітації – в залежності від потреб та якості, а також закупити спеціальні транспортні засоби, які будуть згодом передані на місцевий рівень для розвитку мережі спеціальної служби перевезення.

Як наголосив Володимир Гройсман, соціальний захист та підвищення соціальних стандартів життя в Україні – порядок денний роботи Уряду. «І це все має бути співставлено з ростом національної економіки», - додав Прем’єр-міністр.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool