Українців закликають долучитись до всесвітньої кампанії Година Землі

Березень 11, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 2426 | Коментарі: 0

25 березня Україна в черговий раз приєднається до всесвітньої ініціативи та проведе масштабну всеукраїнську соціально-екологічну кампанію Година Землі, що покликана привернути увагу до проблеми зміни клімату.

О 20.30 люди по всьому світу вимкнуть світло на одну годину – Годину Землі, щоб показати необхідність об’єднаних дій для збереження природи нашої планети.

Кампанія Година Землі стартувала у 2007 році, її засновником виступає Всесвітній фонд природи (WWF).
Окрім символічного вимкнення світла, кампанія наголошує на необхідності щоденних дій кожного громадянина, спрямованих на збереження навколишнього середовища, раціонального використання природних ресурсів для подолання проблеми клімату і досягнення гармонії з природою.

Цього року Година Землі в Україні робитиме акцент на збереження та розширення природоохоронних територій.

О 20.30 люди по всьому світу вимкнуть світло на одну годину – Годину Землі, щоб показати необхідність об’єднаних дій для збереження природи нашої планети.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool