Українці все частіше купують квитки смартфонами

Березень 28, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 779 | Коментарі: 0

За неповні три місяці 2018 року за допомогою мобільного банку Privat24 квитки на поїзд придбали понад 680 тисяч українців.

Як повідомив ПриватБанк, серед них більше ніж 5 тисяч осіб вже отримали березневі кешбеки на суму 283 тис. грн.

Нагадаємо, у березні мобільний банк Privat24 повертає 10% вартості будь-яких залізничних квитків, якщо купівля була оплачена карткою Mastercard. Отримати гарантований кешбек зможуть всі, хто купить квиток у Privat24 та заплатить карткою Mastercard.

Електронний квиток на будь-які залізничні напрямки по Україні можна купити за пару хвилин у Privat24, на спеціальному сайті bilet.pb.ua, а також у відділеннях ПриватБанку і через термінали самообслуговування. За даними статистики, у 2018 році частка квитків, придбаних через сервіси ПриватБанку, становила 14% від усіх проданих квитків «Укрзалізниці». 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool