У Верховній Раді України створено фракцію Реформи заради майбутнього

Лютий 25, 2011 | Новини регіонів | Переглядів: 2152 | Коментарі: 0

До складу фракції ввійшли 20 народних депутатів.

 

Очолив фракцію народний депутат України Ігор Рибаков.

         "У Верховній Раді з’явився новий самостійних суб’єкт політичного процесу та законодавчої діяльності", сказав Голова фракції "Реформи заради майбутнього" Ігор Рибаков.

         Нова фракція позиціонує себе як добровільне об’єднання реформаторів, метою діяльності яких є підвищення добробуту кожного мешканця України і його впевненість у завтрашньому дні.

"Згубно для країни втрачати час і сили на порожні дискусії, на пошук ворогів, на популізм. Ми кажемо правду: Україні потрібні політична воля й відповідальність. Президент Віктор Янукович і Верховна Рада можуть бути впевнені – ми готові підтримати системні реформи", заявив лідер фракції Ігор Рибаков на презентації фракції 16 лютого після її реєстрації в апараті Верховної Ради.

         "Реформи заради майбутнього" підкреслюють готовність до співпраці з усіма тверезомислячими силами українського суспільства.

         "Ми відкриті для діалогу та співробітництва. Депутатська фракція "Реформи заради майбутнього" готова підтримати рішучі реформи, щоб рухатись уперед.  Реформи задля людей, а не для самих реформ – таке завдання стоїть перед нашою фракцією. Це велика справа, великі перспективи й одночасно висока відповідальність для нас", - підкреслив лідер фракції.

         У фракцію "Реформи заради майбутнього" ввійшли: Ігор Рибаков (Голова), Іван Степанович Плющ, Тарас Чорновіл, Олександр Бобильов, Олександр Буджерак, Петро Гасюк, Валерій Гацько, Олег Гейман, Іван Денькович, Геннадій Задирко, Валерій Камчатний, Володимир Каплієнко, Євген Константинов, Юрій Крук, Віталій Курило, Павло Мовчан, Арнольд Радовець, Іван Сідельник, Раїса Сорочинська-Кириленко, Микола Трайдук.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool