У локомотивному депо Одеса-Сортувальна презентували переваги працевлаштування на залізниці

Липень 20, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 810 | Коментарі: 0

Сьогодні у локомотивному депо Одеса-Сортуальна відбувся черговий захід у рамках співпраці з Одеським міським центром зайнятості.

В.о. головного інженера локомотивного депо Олександр Сєріков, машиніст-інструктор Микола Письмений та помічник начальника депо з кадрів Марина Лепська провели екскурсію по виробничим цехам та розказали відвідувачам про потенційні можливості отримання спеціальності та подальшого удосконалення професійних якостей із можливістю кар’єрного зростання від слюсаря з ремонту рухомого складу до помічника машиніста, а згодом і до машиніста локомотива.

Залізничники пропонують пошукачам працевлаштуватися учнем слюсаря для отримання можливості роботи на магістралі. У подальшому працівник проходить навчання на виробництві за розробленими програмами. Згодом слюсарі мають можливість отримати кваліфікацію помічника машиніста у Центрі професійної підготовки персоналу.

Необхідність укомплектування гостродефіцитних професій є наразі надзвичайно актуальною, адже у депо є:

• 25 вакансій слюсарів із ремонту рухомого складу,

• 5 вакансій помічника машиніста електровозу,

• 3 вакансії помічника машиніста тепловозу,

• 7 вакансій машиніста електровозу,

 • 8 вакансій машиніста тепловозу.

Найближчим часом пошукачі відвідають Центр професійної підготовки персоналу, де дізнаються про особливості навчання для отримання кваліфікацій помічника машиніста тепловозу та машиніста електровозу. З питань працевлаштування у локомотивному депо Одеса-Сортувальна звертайтеся за телефоном: 727-72-29.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool