У Кропивницькому банкіри оновили та розширили депозитарій

Квітень 03, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 1048 | Коментарі: 0

Враховуючи підвищений попит та затребуваність, головне відділення Кіровоградської філії ПриватБанку, що по вул. Преображенській, 26/70, оновили та розширили свій депозитарій, збільшивши кількість скриньок та підвищивши ступінь захисту.

Перші теплі сонячні промінчики та вже теплий дощик нагадали усім про відпустки, відпочинок, подорожі. І зовсім не важливо, як і де ми плануємо отримати свою порцію гарного настрою та релаксу. Але всі сходяться в одному - аби не зіпсувати насолоду відпочинку, слід заздалегідь подбати про безпеку та схоронність найцінніших речей: важливих паперів, документів, прикрас, грошей тощо.

Навіть якщо будинок обладнано сейфом, ніхто не може гарантувати повну безпеку речей, які будуть в ньому зберігатися. Адже домашні сейфи не захищені від злому або крадіжки, а пожежа чи погодні катаклізми здатні назавжди знищити чи пошкодити найцінніше.

ПриватБанк рекомендує кропивничанам довіритись професіоналам та передати всі клопоти щодо зберігання цінностей у банківських сейфових скриньках, і не лише під час відпусток.

«Ми врахували побажання наших клієнтів та розширили депозитарій, створюючи усі умови для комфортного та надійного обслуговування. Нові сейфи сертифіковані відповідно до вимог європейських стандартів безпеки, заведені нові ключі доступу, - повідомила Оксана Пасічніченко, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. - Кожна сейфова скринька має два замки, які відкриваються при одночасному повороті двох ключів, один з яких знаходиться у клієнта, а інший - у банкіра. Система двох ключів гарантує збереження майна у випадку крадіжки чи втрати ключа від скриньки».

Клієнти мають можливість обирати розмір сейфу залежно від обсягу майна, термін його оренди та довірених осіб, які можуть мати право доступу. А тристоронній договір оренди надасть доступ до сейфу лише спільно із партнером.

«Багато років я користуюсь послугами ПриватБанку, в тому числі і сейфовою скринькою депозитарію, - розповідає кропивничанка пані Вікторія, - зручне і надійне місце збереження найціннішого, користуюсь вже не один рік і не просто задоволена, а спокійна та впевнена».

Вартість оренди сейфа залежить від терміну, а також розміру скриньки.

Кропивничани можуть скористатись послугами депозитарію у регіональному управлінні (вул. Преображенська, 26/70), відділенні «Богдана Хмельницького» (вул. Преображенська, 2), відділенні «Перспективному» (вул. В. Перспективна, 8) та у VIP-центрі (вул. 50 років Жовтня, 1а). Сейфовими скриньками обладнані відділення №40, що у м. Світловодську (вул. Героїв України, 58) та у Олександрійському відділенні (пр-т Соборний, 122).

ПриватБанк забезпечує повну схоронність майна і гарантує таємницю відомостей про клієнта і про проведені операції з сейфом.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool