У Херсоні завершується реконструкція підвищеної колії

Травень 24, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 839 | Коментарі: 0

На території вантажного двору Херсонської механізованої дистанції навантажувально-розвантажувальних робіт регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» завершується реконструкція підвищеної колії. Це одна з чотирьох підвищених колій загального користування, що розташовується в межах Херсонської дирекції залізничних перевезень.

Потреба в збільшенні можливостей підвищеної колії в Херсоні з’явилася декілька років тому. Особливо це відчувалося у пікові місяці, коли клієнти Одеської магістралі щоденно використовують колію для вивантаження сипучих вантажів (вугілля, щебеню, піску, керамзиту, шлаку тощо).

Тому було прийнято рішення подовжити колію на 50%, а це надасть можливість водночас розвантажувати на колії до 9 вагонів. Проводять будівельні роботи фахівці виробничого підрозділу Одеське територіальне управління філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» ПАТ «Укрзалізниця».

Також додамо, добудована частина колії має спеціальні конуси на торцях споруди, проект якої розробили у одеському відділенні філії

«Проектно-вишукувальний інститут залізничного транспорту» ПАТ УЗ. Ця реконструкція значно полегшить вивантаження рухомого складу відкритого типу та зменшить трудові витрати на очищення підвищеної колії.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool