Топ-менеджерів ПриватБанку визнали найбільш впливовими фінансистами України

Квітень 05, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 766 | Коментарі: 0

Голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл та перший заступник голови правління Галина Пахачук увійшли до топ-20 фінансистів, які найбільше впливають на фінансовий ринок України. Такий рейтинг склало видання «Власть денег».

Формуючи рейтинг, експерти враховували професіоналізм, досвід роботи, команду співробітників, посадові обов’язки та повноваження, зв’язки в найвищих владних колах. Окрім того, важливими факторами оцінки були згадки про цих осіб у ЗМІ та суспільний резонанс їхньої діяльності.


Тож, на думку експертів видання, шостим у списку найвпливовіших фінансистів став голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл. Окрім незалежності від політичних формувань, автори рейтингу відзначили його високий професіоналізм та досвід роботи в провідних фінансових установах світу.

П’ятнадцяту сходинку в рейтингу посіла перший заступник голови правління ПриватБанку Галина Пахачук. Серед найбільших її досягнень експерти виділили ефективну роботу на чолі ПриватБанку після його націоналізації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool