Секрети економії оплат комунальних платежів

Березень 28, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 875 | Коментарі: 0

Комунальні платежі нині становлять другу за значенням частку витрат українців, після витрат на харчування. 

Звичайно, статистика змінити стан справ не дуже допоможе, і кожен самостійно рахує свої доходи та витрати. Але, як зменшити суму витрат на оплату послуг комунальних підприємств, радять у ПриватБанку.

Державний ПриватБанк залишається єдиним системним українським банком, у якого тарифи на проведення комунальних платежів та інші послуги фізичним особам доступні всім категоріям населення та істотно нижчі від середнього показника на ринку.

Перш за все, в рамках соціальної програми, ПриватБанк зберігає нульові комісії для пенсіонерів, незалежно від того, який канал оплати вони оберають: в касах відділень, в терміналах самообслуговування, в банкоматах або через власний кабінет в Приват24.

Для власників карток ПриватБанку комісія у касах відділень складає від 3 до 7 грн за кожен платіж. Здійснюючи комунальні платежі у ТСО чи банкоматах, клієнти банку оплачують 2 грн комісії за спожитий газ та вивіз сміття ТОВ «Екостайл», 3 грн - за послуги КП «Теплоенергетик» і ЖЕО та 0,5% від суми платежу - за оплату електроенергії, усі ж інші платежі - безкоштовно. Наразі найвигіднішим каналом оплати залишається Приват24. Тут комісія у розмірі 1 грн сплачується лише за використання газу і послуги ТОВ «Екостайл» та 0,5% від суми платежу - за оплату електроенергії. Усі інші платежі, навіть за послуги інтернет-провайдерів, здійснюються безкоштовно.

«Ще однією суттєвою перевагою клієнтів ПриватБанку є можливість оплачувати комунальні платежі за рахунок кредитних коштів без комісії банку за обготівковування, - розповідає Артем Чайка, керівник напрямку платежів та переказів ПриватБанку. - Крім того, тепер наші клієнти можуть не боятись залишитись без комунальних послуг у разі непередбачуваних ситуації, коли немає можливості вчасно здійснити оплату. Програма «Страхування комунальних платежів» дозволяє гарантувати погашення комунальних боргів у разі втрати постійного місця роботи або працездатності».

У Кіровоградській області працює 58 відділень ПриватБанку. У регіональній мережі обслуговування пластикових карт ПриватБанку працює 180 банкоматів і 270 терміналів самообслуговування.

З почату року жителі області здійснили у ПриватБанку майже 1,5 млн комунальних платежів на загальну суму у 1 млрд грн.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool