Рух поїздів на перегоні Іванівка - Веселий Кут повністю відновлено

Липень 05, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 747 | Коментарі: 0

Залізничники повністю відновили рух поїздів в обох напрямках на перегоні Іванівка – Веселий Кут дільниці Подільськ – Роздільна регіональної філії «Одеська залізниця», де 3 липня стався схід 14 вантажних вагонів.

О 1:30 5 липня по непарній колії перегону було укладено нову рейко шпальну решітку силами працівників колійних машинних станцій Цвіткове, Усатове та Вапнярка. У 02:32 непарну колію перегону відкрито для руху поїздів.

Нагадаємо, що 4 червня з 7:00 було відкрито парну колію перегону для пропуску поїздів із роботою двостороннього автоблокування для забезпечення безпеки пропуску поїздів в обох напрямах, а з 12:54 до 17:00 тривали відновні роботи із періодичним перекриттям руху по обом коліям.

 Після ретельного обстеження пошкодженої колії та технічного стану вагонів буде встановлено причини сходу.

Залізничники приносять вибачення пасажирам за вимушені затримки поїздів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool