Розрив економічних відносин з Росією зробить Україну сильнішою, - Володимир Гройсман

Березень 25, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 801 | Коментарі: 0

Рішення Уряду України про розрив програми економічного співробітництва з Російською Федерацією, започаткованої 2011 року, піде на користь Україні, збалансує нашу експортну політику та у підсумку зробить Україну сильнішою.

Про це в ефірі одного із загальнонаціональних каналів сказав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

«Саме Росія зробила неприйнятні кроки - війна на Донбасі, економічний тиск. Тому ми були вимушені прийняти таке рішення, - сказав Глава Уряду. - Наш експорт в Європу та Азію зростає. Ми через розрив стаємо тільки сильніше».

При цьому Прем'єр-міністр наголосив, що сьогодні треба будувати виробництво в Україні, розвивати власний продукт. «Я радий, що ми відв’язались від залежності від Росії. Маємо величезний свій потенціал», - додав Володимир Гройсман.

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool